despre AXA Plus Brasov, despre tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

despre AXA Plus Brasov, despre tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

Despre noi

SC AXA PLUS SRL si-a inceput activitatea in domeniul sistemelor de protectie solara si antiefractie inca din 1991 in Brasov. In anul 2002   si-a dezvoltat activitatea cu productie si  distributie de produse din sistemele de inchideri  rezidentiale si industriale, iar in anul 2004 a deschis un atelier de productie de tamplarie PVC si AL. 

Sediul social si  punctul de lucru, unde sunt birourile firmei si spatiile de productie este in Incinta Parc Industrial Metrom, str.Carpatilor, nr.60, obiectiv 92.. 

Cu o vasta experienta in fabricarea acestor sisteme,din 1995 avem si numerosi colaboratori in tara. 

Atat pitorescul si istoricul orasului Brasov, cat si pozitionarea lui centrala ne-au ajutat sa devenim o firma dinamica, serioasa si performanta.

Colegii nostri ne ajuta sa pastram pozitia pe care am obtinut-o pe piata, iar colaboratorii nostri ne ajuta sa urcam in topul firmelor de profil.

Nu ne-a fost usor, in cursul anilor am creat si introdus pe piata romaneasca multe produse noi, astfel incat astazi va putem oferi o gama foarte larga.

Eforturile de dezvoltare ale firmei s-au indreptat spre utilizarea tehnologiilor de varf care sa permita crearea de produse competitive. Poate nu intotdeauna ne-am putut prezenta in fata dumneavoastra cu cele mai mici preturi,dar cu siguranta am raspuns celor mai exigente cerinte, oferind cea mai buna calitate.

Modul nostru de a face afaceri multumeste atat furnizorii nostri, cat si clientii .

Spatii de productie si prezentare de peste 2000 mp, mijloace de transport, utilaje moderne, scule si unelte performante precum si o echipa tanara si serioasa va asteapta oricand sa va satisfaca cele mai exigente pretentii. 

 

Produsele oferite sunt importate din Italia,Spania ,Suedia, Germania , Olanda ,  unele dintre ele ca piese componente altele direct ca produs finit ,  au cerificari europene CE, agremente tehnice, certificari SP si certificari de management integrat al calitatii, ISO 9001 : 2008; ISO 14001 :2005  si OHSAS 18001: 2008  .

 

 

   

 

 

 

 

 

Powered by MAXVISION

inapoi sus

despre AXA Plus Brasov, despre tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

inchide fereastra
like us on facebook