USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE

USI  DE GARAJ SECTIONALE  INDUSTRIALE

USI SECTIONALE INDUSTRIALE

Usile de garaj sectionale industriale se incadreaza in urmatoarele dimensiuni:

·  Latime (L): L min = 2500 mm - L max = 7000 mm

·  Inaltime (h) h min = 2500 mm - h max= 6000 mm

Usa de garaj sectionala industriala este realizata din blat din lamele de otel cu perete dublu, repartizate pe sectiuni de 500  mm si 610 mm, cu diagrame de egalizare din tabla de otel zincat, cu izolatie din spuma poliuretanica ecologica cu greutate 10,8 kg/mp, avand grosime de 40 mm si coeficient de transfer termic k = 0,6 W/mpk, protejate anticoroziv, disponibile in orice culoare cod RAL, modelul de acoperire este gofrat in benzi de 122 mm.
Cadrul usii, sistemele de rulare si echilibrare sunt din otel zincat, cablurile de tractiune sunt din otel galvanizat, garniturile sunt din plastic, garnitura de manere este din plastic negru.

Etansata lateral, sus, jos si intre fiecare sectiune cu izolatii rezistente la intemperii, cu o elasticitate remanenta.

La interior garnitura pentru pardoseala rezistenta la inghet  este sub forma de furtun profilat cu manseta dubla, pentru protectia impotriva impuritatilor si a ploii torentiale si pentru egalizarea eventualelor denivelari ale pardoselii.

Toate sectiunile  sunt dotate cu sistem impotriva blocarii, cu sistem de etansare intre sectiuni.
Montata cu rame laterale unghiulare profilate, coliniare, se inchid lateral impotriva prinderii si cu izolatie laterala.

Retragerea portii orizontal sub acoperis, pe sine stabile de ghidaj, cu echilibrarea greutatii.

Ghidaj cu tamburi de cablu si cabluri de greutate laterale montate la interior, role de ghidaj reglabile.
Broasca speciala cu semicilindru fasonat cu maner pentru blocare.

Suport sarniera cu role reglabile din material plastic, cu sarniera mediana pentru reglarea modulelor individuale.

Dispozitiv de siguranta pentru arc rupt

Dispozitiv de blocare a usii in cazul ruperii sau a netensionarii cablului

Rabatere standard minim h rab. min. = 500 mm

Spatiu necesar lateral minim 100 mm - 500 mm ( stg - dr )

Usa pietonala dotata cu cilindru european, cu siduri de aluminiu si amortizor

Reductor cu lant R 4 :1

Actionare manuala cu arc elicoidal ( de torsiune ) sau actionare cu motor cu reductor

Pentru a spori siguranta si protectia utilizatorilor usilor de garaj industriale , verificarea acestor usi trebuie sa se realizeze in mod regulat . Apelati pentru acest lucru la specialistii firmei noastre !

Instructiuni de utilizare

Din exterior: in cazul in care exista deblocare in exterior, se introduce si se rasuceste cheia in butucul incuietorii. Se apasa pe clanta pentru deblocare iar apoi usa se ridica tragand de maner. Se coboara tot prin tragere de maner.

Din interior: se deschide zavorul amplasat la baza usii de garaj. Actionarea usii se realizeaza cu manerul interior.

 

ACTIONARE ELECTRICA

Actionarea usii se realizeaza in mod obisnuit cu ajutorul motorului electric.

·  In interiorul garajului, motorul este prevazut cu un tablou de comanda cu 2 butoane de actionare, corespunzatoare directiilor de manevrare (sus - jos) si cu un buton rosu de avarie. Pentru inchidere / deschidere, se apasa butonul corespunzator directiei dorite de manevrare a usii. Pentru oprirea intr-o anumita pozitie, se apasa butonul actionat ultima oara.

·  Din exteriorul garajului, usa se actioneaza cu cheie. Cheia trebuie introdusa in butuc si rasucita (i se va da un impuls) intr-o parte. Pentru stationare, este necesar un impuls cu cheia in aceeasi directie. Pentru schimbarea directiei de actionare a usii, este necesar un impuls la cheii in directia opusa

ACTIONARE MANUALA

·  In cazuri exceptionale (pana de curent), usa poate fi actionata manual.

·  Trecerea de la sistemul de actionare electric la cel manual se realizeaza prin fixarea snurului motorului in consola de pe perete.

·  Actionarea manuala se efectueaza, dupa caz, prin tragerea de reductorul cu lant sau prin tragerea manerului fixat pe usa.

·  Pentru revenirea la actionarea electrica, se scoate snurul din consola. Usa isi va cauta limitele printr-un ciclu complet inchidere - deschidere. In timpul cautarii limitelor, aceasta va avea o viteza redusa.

·  Butonul de avarie trebuie folosit in mod exceptional, in cazuri de urgenta. Dupa apasarea acestui buton, usa se va opri brusc. Dupa dezactivarea avariei, usa isi va cauta limitele cu o viteza redusa.

SFATURI TEHNICE

Spalati usa in mod regulat

 Panourile din otel: Spalati usa cu un detergent slab si cu o perie de masina. Clatiti foarte bine suprafata cu un furtun de gradina. Nu folositi niciodata un spalator electric cu presiune ! Evitati curatatorii abrazivi si detergentii puternici ! Ceruirea o data pe an usa de garaj cu ceara de masina ii va proteja luciul si ii va reda stralucirea pe care ar putea sa si-o piarda in urma ploilor acide si a razelor UV. Pentru cele mai bune rezultate, nu aplicati ceara in lumina directa a soarelui. Daca usa este indreptata spre sud sau sud-vest, evitati culorile inchise, deoarece absorb mai multa caldura.

Portiunile din cauciuc: Pentru portiunile din cauciuc folositi un curatator pentru vinyl. Clatiti foarte bine cu un furtun de gradina. Nu folositi pentru cauciuc un lubrifiant pe baza de petrol deoarece se stie ca petrolul afecteaza in mod negativ elasticitatea cauciucului. Puteti unge cauciucul cu un ulei de motor pentru a-i oferi o stralucire suplimentara. Cauciucul trebuie sa ramana flexibil pentru a forma o bariera eficienta impotriva pericolelor.

Sinele de ghidaj, balamalele, rolele si arcurile de torsiune: Ungeti rolele si balamalele cu un ulei de motor (exemplu : 10W30) sau cu spray lubrifiant cu silicon. Nu folositi nici un fel de lubrifiant pe baza de petrol deoarece, pe langa lubrifiere are proprietati degresante. Folositi ulei de motor pentru sinele de ghidaj, in special pentru curbura lor. Arcurile necesita acelasi tratament. Aplicati pe ele ulei de motor si apoi stergeti excesul de ulei cu o carpa.

Verificati automatizarea

 O data pe luna verificarea automatizarii este necesara.Incepeti acesta verificare cu usa inchisa. Trageti de deblocator si actionati usa manual. Aceasta trebuie sa fie bine echilibrata (balantata). Usa este echilibrata daca sta deschisa la 100 - 120 cm fata de sol. Daca nu este echilibrata, contactati echipa tehnica AXA PLUS.

Verficati daca senzorii de siguranta actioneaza. Usa trebuie sa se opreasca si sa se ridice atunci cand un obiect sau o persoana se afla / trece sub ea in momentul in care se inchide. De asemenea, verificati daca fotocelulele sunt conectate la curent si daca sunt aliniate corespunzator.

Automatizarea nu necesita lubrifiere.


 

 

Powered by MAXVISION

inapoi sus

USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

inchide fereastra
like us on facebook