FATADE VENTILATE - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

FATADE VENTILATE - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

FATADE VENTILATE

FATADE VENTILATE

FATADE VENTILATE

FATADELE  VENTILATE  sunt o  modalitate practica prezenta in mediul urban si  reprezinta definirea “personalitatii moderne” a unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample, placate cu materiale compozite. Avantajul acestei fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, durabile si usor de intretinut.

Exista diverse variante de realizarea a unei fatade ventilate, dar din considerente functionale si mai ales estetice, compania „AXA PLUS SRL ” promoveaza placarile de fatade din casete de aluminiu compozit de tip bond.

Avantajele aluminiului compozit de tip bond :

     - aspect modern  impresionant
    - usurinta in prelucrare:  materialul poate  fi debitat, curbat si indoit pentru a obtine forma si dimensiunea dorita.

    - rigiditate mare pe unitatea de suprafata in conditiile unei greutati extrem de mici 
    - rezistenta sporita la agresiunea factorilor de mediu (ploi, noxe , ultraviolete, radiatii )
    - rezistenta omologata la foc conform cerintelor 
    - se intretine usor, nu permite  impuritatilor sa se impregeneze in material
    - este realizat  intr-o paleta coloristica vasta
    -  proprietatile fizice si estetica  raman neschimbate in timp.

Acest  material  consta intr-un panel compozit realizat din doua straturi exterioare de aluminiu cu grosime standard de 0,5 mm unite printr-un miez de polietilena de inalta densitate. Grosimea sandwich-ului rezultat poate fi de 3,4 sau 6 milimetri, in functie de necesitatile specifice.

Produsul finit – caseta – se obtine prin prelucrarea tridimensionala a foilor de bond. Casetele se imbina pe fatada intr-un caroiaj particular definit prin proiectul de arhitectura. Casetele sunt rigide, iar efectul de sandwich asigura amortizarea vibratiilor si nedeformarea in coditiile unor incarcarii  mari la vant. Partea vizibila este acoperita printr-un procedeu de vopsire multistrat care garanteaza o rezistenta marita  in timp . 

„ SC AXA PLUS ” este capabila sa ofere servicii de proiectare,executie si montaj al casetelor cu materiale provenite de la cei mai renumiti producatori din domeniu: Alucobond, Etalbond, Jbond si Reynobond. Alegerea uneia dintre marci depinde de preferintele clientului cu mentiunea ca fiecare producator are o gama proprie de culori, iar unii ofera produse speciale pentru placare exterioara – Alucobond, Etalbond, Jbond si Reynobond, sau pentru placare interioara -Etal light sau DiBond).
Fatada ventilata  ofera cladirilor un  ridicat confort habitativ ,datorita unei camere de ventilatie  naturala configurate  intre zid si fatada .
Se stie ca , datorita diferentelor de temperature , in spatiul creat se produce o miscare ascensionala a aerului , ceea ce duce la o imbunatatire a izolatiei cladirii .Cu precadere in timpul verii ,fatada ventilata  garanteaza o disipare  naturala a caldurii acumulate  in perete datorita iradierii solare .

Pentru realizarea unei fatade ventilate este nevoie de o structura metalica speciala care se construieste si monteaza functie  de arhitectura cladirii,de distanta de la peretele cladirii pana la fatada si de natura peretelui .Placarile pentru fatadele ventilate se fac in concordanta  cu necesitatile  staticii   fara a uita faptul  ca placile  si panourile  trebuie  sa permita crearea unui spatiu interior  pentru termoizolatie si ventilatie .

 Sisteme de fixare folosite sunt :

-sisteme proprii –rectangular 20 x 40 , cornier din aluminiu ( EUROFOX ,WURTH,FISCHER,HILTI,MKT Fastening ,TOX  ) .

Powered by MAXVISION

inapoi sus

FATADE VENTILATE - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

inchide fereastra
like us on facebook