TAMPLARIE PVC - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

TAMPLARIE PVC - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

TAMPLARIE PVC

TAMPLARIE PVC

TAMPLARIE PVC

 

TAMPLARIA  PVC este ecologica , economica , estetica , avand urmatoarele functii si proprietati:

·  protectie impotriva curentilor de aer si a hidro-infiltratiilor

·  diminuarea pierderilor de caldura

·  izolatie fonica

·  antiefractie

·  fiabilitate indelungata

 [scroller=tamplarie-pvc]

Este executata din profile tip GEALAN S 3000 cu 3 si 5 camere , S 8000  IQ cu 5 si 6  camere , S 8000 IQ PLUS cu  6  camere .

PROFILELE TAMPLARIEI PVC  au adancimea  constructiva  cuprinsa intre 62 - 83  mm, cu 2 garnituri, izolarea termica cuprinsa intre 1,3 - 1,1 W/( m2K) , cu armatura din otel zincat cu grosime de 1,5 - 2 mm care asigura rigidizarea profilelor in interior, izolare fonica pana la clasele 4 , 6 .Profilele pot fi albe sau foliate pe o parte sau pe ambele parti. Folierea poate fi imitatie de lemn sau diverse culori.  

 

FERONERIA PENTRU TAMPLARIA PVC  este tip WINHAUS  GERMANIA , este o feronerie de top, are rol de antiefractie si micoventilatie, asigura manevrarea facila precum si etansarea necesara.Are balamale reglabile pe 3 directii , etanseitatea  ramelor pe toc se realizeaza prin mecanismul cu cremon ce are multiple puncte de inchidere, tip ciuperca si este garantata la 15.000 cicluri de inchidere /deschidere .

 

GEAMUL TERMOIZOLANT PENTRU TAMPLARIA PVC  poate fi cu 2 foi de sticla cu grosimea de 24 mm , cu joasa emisivitate si argon ,cu coeficient de transfer termic de 1,1 W/( m2K)sau cu 3 foi de sticla cu grosimea cuprinsa intre 24-54  mm  cu coeficient de transfer termic  cuprins intre 1,10 - 0,60 W/(m2K) W/( m2K) ( m2K) ( m2K)    sau  ss   saaaauWWWWWWW                               WWWWWW

 

Accesorii la tamplaria PVC : sprosuri decorative, plase de insecte,glafuri de interior,glafuri de exterior,jaluzele de interior si rulouri  de exterior .

 

Powered by MAXVISION

inapoi sus

TAMPLARIE PVC - PROMOTII - usi de garaj, tamplarie pvc si aluminiu, fatade ventilate

inchide fereastra
like us on facebook